logo

Katalog istraživačkog i inovativnog potencijala
Univerziteta u Kragujevcu

Kancelarija za poslovnu podršku Univerziteta u Kragujevcu

CTC UNIKG tempus
Serbian English

FEB15

Pokrenuto takmičenje za najbolju studentsku ideju 2018

15.02.2018.

Pokrenuto je Takmičenje za najbolju studentsku ideju u okviru IF4TM projekta, kojim koordinira Univerzitet u Kragujevcu a finansira Evropska Unija u okviru Erazmus plus programa. Takmičenje se sprovodi u partnerstvu sa još 17 partnera iz 6 zemalja.

realizuje se kroz sedam lokalnih takmičenja u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Novom Pazaru i Zrenjaninu i kroz organizaciju finalnog takmičenja u jednom od ovih gradova.

Pravo učešća na Takmičenju imaju studenti osnovnih, master i doktorskih studija Univeruiteta u Kragujevcu, Univerziteta u Beogradu, Univerziteta u Novom Sadu, Univerziteta u Nišu, Državnog univerziteta u Novom Pazaru, Univerziteta Metropolitan Beograd i Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu.

Svoje ideje i timove (2 do 4 člana), studenti fakulteta Univerziteta u Kragujevcu prijavljuju od 15. februara do 25. marta 2018. godine slanjem popunjenog prijavnog formulara na imejl adresu bsokg@kg.ac.rs. Dodatne informacije možete naći na sajtu projekta www.if4tm.kg.ac.rs i facebook stranici takmičenja www.facebook.com/takmicenje.

Dva prvoplasirana tima sa svakog lokalnog takmičenja učestvovaće na nacionalnom finalnom takmičenju koje će se održati do kraja 2018. godine.

Popunjen prijavni formular (koji možete naći i na sajtu projekta IF4TM) pošaljite administratoru Takmičenja na imejl adresu: bsokg@kg.ac.rs.

Više informacija možete videti na sledećim internet stranicama:

Za više informacija i dodatne konsultacije možete se obratiti Kancelariji za poslovnu podršku Univerziteta u Kragujevcu putem imejl adrese bsokg@kg.ac.rs

 

 

Aktuelnosti